Liderlerin bayramlaşma programları açıklandı

Liderlerin bayramlaşma programları açıklandı

Kurban Bayramı´na kısa bir süre kala TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve parti genel başkanlarının programları netleşti.

Kurban Bayramı´na kısa bir süre kala TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve parti genel başkanlarının programları netleşti.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım bayramın ilk günü İstanbul´da olacak. Yıldırım daha sonra memleketi Erzincan´a geçecek.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise Kurban Bayramı´nı İstanbul´da karşılayacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramı ailesiyle başkentin dışında geçirecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kurban Bayramı´nda Ankara´da olacak. MHP´de bayramlaşma bayramın ikinci günü saat 14.00´te parti genel merkezinde yapılacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise bayramı memleketi Kocaeli´de karşılayacak. Akşener, bayramın ikinci günü Ankara´da bulunacak ve partililerle bayramlaşacak.

DESTİCİ VE KARAMOLLAOĞLU DA ANKARA´DA

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bayram namazını Tacettin Camisi´nde kılacak ardından Muhsin Yazıcıoğlu´nun kabrini ziyaret edecek. Destici, bayramın ikinci günü parti genel merkezinde saat 12.30´da partililerde bayramlaşacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise bayramı Ankara´da karşılayacak liderlerden. Karamollaoğlu, bayram namazını parti genel merkezinin yanındaki Hamidiye Camisi´nde kılacak, partililerle ikinci gün bayramlaşacak.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ise bayramda memleketi Afyonkarahisar´da olacak.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de bayarım İstanbul´da geçirecek.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal bayramın birinci günü Aydın´da olacak. Aksakal, bayramın ikinci günü saat 14.00´te parti genel merkezinde partililerle bayramlaşacak. (Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ