Küçüklerin Satranç Turnuvası

Küçüklerin Satranç Turnuvası

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası" tamamlandı

Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu, 12 ayrı kategorideki toplam 493 kız ve erkek sporcunun katılımıyla müsabakaların gerçekleştirildiğini söyledi.

Gergeroğlu, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi Salonu´nda gerçekleştirilen müsabakalara katılımın yüksek olduğunu belirterek, " Son dönemlerde kentimizin adı satrançla anılmaya başladı. Bu olaylar çok sevindirici. Alt yapıya gerekli yatırımları yapıyoruz. Lisanslı sporcu sayısında sürekli bir artış söz konusudur" diye konuştu.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu, ERAL Okulları Kurucularından Bülent Değişmiş , İl Düzenleme Kurulu Üyesi Alican Sabahi, İl Hakem Kurulu Asbaşkanı Levent Leventdurur, Kozan İlçe Temsilcisi Neşet Ölmez, Aladağ İlçe Temsilcisi İsa Akkuş, Seyhan İlçe Temsilcisi Emine Horozoğlu ve Çukurova İlçe Temsilcisi Özgül Akın Şenkal tarafından verildi.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ