Küçük ve Yıldızlar Kros Yarışlarında

Küçük ve Yıldızlar Kros Yarışlarında

Atletizm Federasyonu´nun faaliyet programında yer alan "Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi 1. Kademe Akdeniz Bölgesi Yarışları" Adana´da Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru´nda gerçekleştirildi.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Küçük ve Yıldız Kros Ligi´ne Adana´nın yanı sıra çevre illerden yaklaşık 120 sporcunun katıldığını söyledi.

Yaşar Kemal Yürüyüş Parkurunun kros için ideal bir mekân olduğuna dikkati çeken Uğur,  konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gelen konukların sorunlarıyla yakından ilgilenerek Adana´dan mutlu dönmelerini sağladık. Kent olarak büyük organizasyonlar alıyoruz. Bütün organizasyonlarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelinin profesyonel çalışmasından dolayı müsabakaları başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Gelecek sezonlarda kentimizin adını daha iyi duyuracağız. Bu müsabaka ayrıca Amatör Spor Haftası etkinliği kapsamında gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcuları kutlarım"

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel,  Atletizm Federasyonu Akdeniz Bölge Sorumlusu Halil Oğuz,Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur ile hakem ve antrenörler verdi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ