Kılıçdaroğlu,"Niye zam yapıyorlar?"

Kılıçdaroğlu,

Taksici Esnafıyla Bir Araya Geldi.Kılıçdaroğlu: “Vatandaşın kanına ekmek doğrayan yapının kesinlikle Türkiye'den çıkması lazım” dedi.

Akaryakıta yapılan zammı Ankara’da taksicileri ziyaretinde yaptığı konuşmada protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonominin yabancılara teslim edildiği için bu zamların kaçınılmaz hale geldiğini dile getirdi.

CHP lideri, “Hiçbir iktidar zam yapmak istemez, vatandaşı mağdur etmek istemez. O zaman niye zam yapıyorlar? 22 yıldır memleketi yönetiyorsunuz, bu kadar büyük zamlar gelecekse burada sorun var. Memleketin ekonomisini yabancılara teslim ettiler. Şimdi onların taleplerini yerine getiriyorlar. Benim bildiğim bir Türkiye vardır, o da vatandaşın Türkiye'sidir. Öyle büyük avantalar alan, vatandaşın kanına ekmek doğrayan yapının kesinlikle Türkiye'den çıkması lazım. Ne demek 6-7 lira zam? Deseler, ‘Bu son bir daha gelmeyecek’, bunu anlarız. Bu da yok. Siz taksi şoförüsünüz bir de otobüs, minibüs tır şoförünü düşünün. Onlar yiyecek taşıyor. Ne olacak limon fiyatı? Artacak” dedi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Kılıçdaroğlu " yapıyorlar?"