KILIÇDAROĞLU´NDAN TALİMAT: ?15 TEMMUZ ANMALARINA KATILIN!?

KILIÇDAROĞLU´NDAN TALİMAT: ?15 TEMMUZ ANMALARINA KATILIN!?

Kemal Kılıçdaroğlu İl başkanlarına "15 Temmuz anmalarına katılın" talimatı verirken, ?"CHP, artık eski CHP olmayacak çünkü dünyanın takdirine şayan bir demokrasi hareketi gerçekleştirdik. Bu yeni bir başlangıç,? diye konuşutu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanları ile . İstanbul´un Maltepe ilçesinde bulunan Prof. Türkan Saylan Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu İl başkanlarına "15 Temmuz anmalarına katılın" talimatı verdi ve ´Adalet Yürüyüşü´ sonrasında sağlık durumuyla ilgili de ilk kez konuştu: ?Yürüyüş sırasında 4 tırnağım morardı ama benim yoruldum, ayağım ağrıyor deme şansım yok.,? dedi

Kemal Kılıçdaroğlu toplantıda, "CHP, artık eski CHP olmayacak çünkü dünyanın takdirine şayan bir demokrasi hareketi gerçekleştirdik. Bu yeni bir başlangıç. Bu eylemin gerisinde kalmayacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu il başkanlarına, "Adalet çağrımızı, adalet manifestomuzu milyonlarca bastırıp, yurdun dört bir yanına dağıtın. Sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine elden dağıtın manifestomuzu. Biz taleplerimizi ilettik, gerisini onlar düşünecek" talimatını verdi.

15 Temmuz talimatı

Kemal Kılıçdaroğlu, "İki 15 Temmuz var. Halkın 15 Temmuz´u ve Sarayın 15 Temmuz´u. 15 Temmuz darbe girişimi FETÖ tarafından yapıldı, şüphemiz yok. Bu darbe girişimini halk püskürttü. 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde şehrinizde devlet tarafından yapılan tüm anma programlarına iştirak edin. Şehitler bizim şehidimiz, gaziler bizim gazimiz, onları yalnız bırakmayın, onlara sahip çıkın. İkinci darbe ise 20 Temmuz´da AKP hükümeti ve Erdoğan tarafından yapılmış bir siyasi darbe. Bu darbeyle mücadele etmeyi sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ