Kemal Ayda, “İçim şairlik, dışım ise yazarlıktır"

Kemal Ayda, “İçim şairlik, dışım ise yazarlıktır

“Halkın Yazarı Kemal Ayda”, 15. Kitabını tanıttı: Şairlere ve yazarlara kelepçe vurulmaz” diyen Kemal Ayda, “Benim yazılarım özgündür. Asla kes, kopyala yapıştır yapmam. O nedenle yapıtlarım, düşüncelerim kendi öz üründür” dedi.

Adanalı Yazar Kemal Ayda, 1990 yılında ilk kez bir şiir kitabı ile okuyucularının karşısına çıkan ve 2022 yılının son günlerinde 15. Kitabı olan “En Büyük Kitap Halktır” ile yazın dünyasında gezintisine devam ediyor.

Kemal Ayda, “Yazar olacağıma keşke aşık ve ozansal saz çalabilseydim” dedi.  Yazın dünysına çok emek verdiğini ifade eden Ayda, çeşitli ulusal gazete ve dergilerinde yazılarının yayınlandığını belirterek, ”Yetiştiğim yüzyılı aşkın tarihli “Yeni Adana Gazetesi” başta olmak üzer bir çok yerel basında köşe yazarlığı yaptım. Çeşitli yazılarım yayınlandı. Bu en son yazdığım on beşinci kitabımla da haklı gurur yaşıyorum” dedi.

Şairlere ve yazarlara kelepçe vurulmaz” diyen Kemal Ayda, “Benim yazılarım özgündür. Asla kes, kopyala yapıştır yapmam. O nedenle yapıtlarım, düşüncelerim kendi öz ürünüdür” dedi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ