KARATAŞ FESTİVALLE TANITILACAK

KARATAŞ FESTİVALLE TANITILACAK

Karataş İlçesi bu yıl ,2´cisi düzenlenecek olan Büyük İskender Festivaline hazırlanıyor.Festival 19-21 Ağustos tarihleri arasında Cumali Ünal Meydanın´da yapılacak

 

  Adana´nın denize açılan kapısı Karataş,bu yıl ,2´cisi düzenlenecek olan Büyük İskender Festivaline hazırlanıyor.Festival 19-21 Ağustos tarihleri arasında Cumali Ünal Meydanın´da yapılacak.

Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Koray Avcı,Ferhat Göçer ve Selda Bağcan gibi Türkiye´ye mal olmuş ünlü sanatçıların festival süresince her akşam ücretsiz halk konserleri ile halkımızla buluşturuyoruz´´dedi.

Başkan Ünal, konserlerin yanı sıra festival süresince gün içerisinde birbirinden farklı sportif ,kültürel ve sanatsal etkinlikler ile festivalimizin bir karnaval havasında geçmesi için hazırlıklarımızı tamamladık.Karataşlılar ve dışarıdan gelen konuklarımız 3 gün boyunca hem eğlencenin tadına varıp güzel Akdeniz akşamlarını yaşayacaklar? dedi

  ?AMACIMIZ KENTİMİZİ TANITMAK?

    Ünal, ?2014 yılında gerçekleştirdiğimiz konserlerle görmüş olduk ki binlerce insan gerçekten Karataş´a akın etti.Kamuoyunda ses getirdi ve hem yerel hem de ulusal anlamda tanıtımımızı yapabildik.Umuyoruz ki 2´cisini düzenleyeceğimiz festivalimizi kazasız belasız yapabilelim ve Akdeniz´in incisi konumundaki Karataşımızı bu sayede Türkiye´ye ve Dünyaya tanıtalım.Bu anlamda Sesimizi duyan herkesi Festivalimize Bekliyoruz? şeklinde konuştu. (VŞ)

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ