Karaisalı Kaymakam Mehmet Kaya
YEREL 18.07.2021 11:19:00 3242 0

Karaisalı Kaymakam Mehmet Kaya'ya veda yemeği

021 Yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile görev süresi dolup Kurban Bayramı sonrası İlçeye veda edecek olan Kaymakam Mehmet Kaya için Varda Çardak Kafe'de veda yemeği düzenlendi.

2021 Yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile görev süresi dolup Kurban Bayramı sonrası İlçeye veda edecek olan Kaymakam Mehmet Kaya için Varda Çardak Kafe'de veda yemeği düzenlendi.

Karaisalı Belediyesi'nin organize ettiği veda programında konuşma yapan Kaymakam Mehmet Kaya, "Yaklaşık olarak iki yıldır Çukurova'nın İncisi Yiğitler Diyarı Karaisalı'da görev yapıyorum. Bu süre zarfında gerek kamu hizmetlerinin sunumunda gerek sosyal hayatımda şahsıma göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaya şöyle devam etti:

"Bugün burada siyasi ve dünya görüşü farklı olan birçok arkadaşımız bulunmaktadır. İlçemizde sosyo-kültürel anlamda bu birlikteliğin sağlanmasından dolayı mutluluklarımı ifade etmek istiyorum. Ne mutlu bana ki böylesine güzel bir ilçede bu birlikteliğin sağlanmasında faydam olduğunu düşünüyorum. Başta Allah rızasını kazanmak daha sonra gönüllere girmek gayemizdir. Bu anlamda adil bir yönetim anlayışı sergiledik. Maalesef ki uzun bir süredir pandemi ile mücadele ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne pandemiye karşı vermiş olduğumuz mücadelede çok şükür iyi noktalara geldik. Uzun bir süredir ilçemizde vaka bulunmamaktadır. Kurumlarımızla koordineli bir şekilde gerek pandemiye karşı gerek kamu hizmetlerinin sunumu noktasında büyük çaba sarf ettik. Umuyorum bizden sonra görev alacak arkadaşlarımız Karaisalı'yı daha iyi noktalara taşıyacaklardır. Bugün buraya katılım sağlayarak bizlere göstermiş olduğunuz muhabbetten dolayı şahsım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."    

Veda yemeğine Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçemiz Kurum Amirleri, Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kaçar, Ak Parti Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Özge Özcan, Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri Saniye Usta, Celalettin Sürme, Rıfat Köroğlu, Ayhan Işık ve Muhtarlar ve çok sayıda misafir katıldı.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false