Kadirli Kadınlar Meclisi'nden 6. Sevgi izi uygulaması

Kadirli Kadınlar Meclisi

Özel gereksinimli bireyler, el bileklerine kimlik kartı niteliğinde işlenen kalıcı dövme ile artık daha güvendeler.(Haber Fehmi İnceoğlu)

Kadınlar Meclisi Başkanı Emel ERKAYIRAN bu güne kadar 300 bireye “sevgi izi”uygulandığını bu uygulamada baştan sona tüm aşamaların ücretsiz olarak karşılandığını çevre il ve ilçelerden de yoğun talep olduğunu ifade etti. Özel gereksinimli bireylerin aileleri de bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kadınlar Meclisine ve Başkan Emel ERKAYIRAN a teşekkür ettiler. Programa KADİRLİ KA-VAK Yönetim kurulu Başkanı Duran İSAOĞLU, Başkan yardımcısı, ilçe sağlık müdüresi Ayşe BOZKURT ve sağlık müdürlüğü personelleri , KA-VAK yönetim kurulu Üyesi Halk şairi Musa ASLANSOFUOĞLU, KADİRLİ Belediye Başkanı eşi Ayşe TARHAN, KADİRLİ SHM Psikososyal hizmet birimleri personelleri ve çok sayıda sivil vatandaşlar katıldı.
ERKAYIRAN Adana’da ikamet eden, Dövme uygulamalarını özel gereksinimli bireylerin el bileklerine kazıyan Halil SANVER. Yeni Adana Gazetesinden Fehmi İNCEOĞLU na ve AA Basın mensubu KADİRLİ nin başarılı gazetecisi Menderes ÖZAT' a ve programa katılan tüm misafirlere teşekkür etti.(Fİ)
 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER