Kadir Aydar´dan Ceyhan Belediye Başkan Vekilliğinin AKP´ye verilmesine eleştiri

Kadir Aydar´dan Ceyhan Belediye Başkan Vekilliğinin AKP´ye verilmesine eleştiri

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, ?Türkiye´de Devlet Bahçeli´nin dile getirdiği yerel seçimlerde AKP +MHP ittifakı Ceyhan´da vücut bulmuştur. Her yerel seçimlerde sırf AKP gelmesin diye MHP´yi destekleyen CHP´liler bundan sonra iyi düşünsün, sizin sırf

VAHİT ŞAHİN

CHP Ceyhan İlçe başkanı Kadir Aydar, Ceyhan´da Belediye Başkanvekilliğinin AKP´ye verilmesine tepki gösterdi. Aydar, ?MHP´nin meclis üyelerini de AKP´ye koltuk değnekliği yaptıkları için ayrıca kınıyorum.Ayrıca yerel seçimlerde AKP gelmesin diye MHP´ye oy veren CHP´lileride kınıyorum.Bu tablo sizin eseriniz övünün? dedi.

Aydar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

?Bugün MHP´li üyelerin oylarıyla Ceyhan Belediye Başkan Vekilliği AKP´nin oldu.Türkiye´de Devlet Bahçeli´nin dile getirdiği yerel seçimlerde AKP +MHP ittifakı Ceyhan´da vücut bulmuştur.Her yerel seçimlerde sırf AKP gelmesin diye MHP´yi destekleyen CHP´liler bundan sonra iyi düşünsün,sizin sırf AKP gelmesin diye oy verdiğiniz MHP genel merkezden aldığı talimatla Ceyhan Belediye´sini sırf CHP´liler almasın diye AKP´ye teslim etmiştir.MHP´nin meclis üyelerini de AKP´ye koltuk değnekliği yaptıkları için ayrıca kınıyorum.Ayrıca yerel seçimlerde AKP gelmesin diye MHP´ye oy veren CHP´lileri de kınıyorum. Bu tablo sizin eseriniz övünün.? (VŞ)


Haber Kaynak : ÖZEL HABER