İzmir Turizm Fuarı´nda Seyhan Standı

İzmir Turizm Fuarı´nda Seyhan Standı

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, bu yıl 11´nci kez kapılarını açarken Adana´nın Seyhan Belediyesinin şehrin tanıtımı için açtığı stant ilgi odağı oldu.

Yurt içi ve yurt dışından on binlerce kişinin ziyaret edeceği fuarda Seyhan Belediyesi, hem Adana´yı hem de Adana´nın yöresel ürünleri ile lezzetlerini tanıttı.

Türkiye´nin en büyük uluslararası turizm fuarlarından olan ve bu yıl 11. si gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı açıldı. Fuar İzmir´de başlayan ve 10 Aralık 2017 tarihine kadar açık kalacak fuarda Adana´nın Seyhan Belediyesi de şehrin tanıtımına katkı amaçlı olarak bir stant açtı. Stant Türk ve yabancı konuklardan ilgi görürken hem Adana´yı hem de Adana´nın yöresel ürünleri ile lezzetlerini tanıttı.

Geçmişi uzun yıllara dayanan Adana´nın turizmden hak ettiği payı alamadığına vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu anlamda Adana´nın daha fazla tanıtılıp turist çekmesi için uluslararası fuarları önemsediklerini söyledi. Fuarlara katılarak Adana´yı tanıttıklarını belirten Başkan Karalar, Adana´nın turizm kenti olmaması için hiçbir nedeninin olmadığını belirtti ve ´Adana´da kapanan fabrikaların yeri turizm ile doldurulabilir´ dedi.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ