İYİ Parti Adana İl Kadın Başkanlığında devir teslim

İYİ Parti Adana İl Kadın Başkanlığında devir teslim

3 yıldan bu yana Adana İl Kadın Politikaları Başkanı olan Çiğdem Akça, görevini Gül Dündar’a devir etti.

İyi Parti Adana kadın Politikaları İl Başkanı olarak 3 yıldan bu yana görev yapan Çiğdem Akça dün İl Başkanlığında düzenlenen sade bir tören ile görevi Gül Dündar’a devir etti. 

Devir teslim töreninde konuşan Akça; ‘Bizler Genel Başkanımızın izinde kapı kapı, ev ev ziyaretler yaparak üye kayıtlarımızı her gün artırarak çalıştık. Benimle birlikte sıcak, soğuk, yağmur çamur, demeden çalışmalarımıza katılarak gücümüze güç katan tüm İYİ yürekli kadınlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

Görevi Çiğdem Akça’dan devir alan Gül Dündar ise, ‘Sadece üç yıldır değil partinin kuruluşundan bu yana tıpkı bizler gibi makam mevkii gözetmeden çalışan sayın Çiğdem Akça başkanımın emek ve çalışmalarına teşekkür ederim’ şeklinde konuşarak sözlerine şöyle devam etti: ‘ İYİ Parti iktidarında; kadınların varlığına da, kadınların başarılarına da herkes şahitlik edecek. Meclis koridorlarından belediyelere, fabrikalardan ofislere, evlerden sokaklara, tarlalardan teknokentlere kadar her yerde kadınların olması kadının küçümsenemez gücünü göstereceğiz. Tesettürü ile uğraşılmayan, bedeniyle sömürülmeyen, her adımda arkasını kollamayan; durakta lambanın soluk ışığına sığınmayan, boşandığında dul, ağladığında hor görülmeyen, market rafından aldığını gizlemeyen, kendi ayakları üstünde dağ gibi duran kadınlara, Atatürk’ün kadınlarına alışacaksınız!’’ dedi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ