IYİ Parti Adana İl Başkanı M. Metanet Çulhoğlu

IYİ Parti Adana İl Başkanı M. Metanet Çulhoğlu

Adana´da 15 ilçede teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti, İl yönetimi ve ilçe başkanlarını tanıttı.

Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi´ndeki toplantıda Dr. Metanet Çulhaoğlu, "Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı koruyacağız. İnançlara saygı duyacağız. Bağımsız ve tarafsız adil yargıya kavuşacağız" dedi. 

Çulhaoğlu, "Bugünden itibaren Atatürk´ün ilkelerini, İslam´ın emrettiği adaleti, halkın beklediği refahı, insanlığa hizmeti, İstiklal Marşı´nın coşkusunu birbirinden ayırmadan tüm ülke halkını, Adana´nın bağrından kopup gelen Kuvayi Milliye neferleri edasıyla gerçekleştireceğiz" dedi.

Yolsuzluğun her türlüsüyle mücadele edip halkın cebine bir lira daha fazla koyabilmek için mücadele edeceklerini belirten Çulhaoğlu, şöyle devam etti:

"Bizler, Adana halkı olarak bu vatanın kurtuluşu ve birliğinde her zaman önemli rol üstlendik. Yine vatanımızın refahı ve geleceği için teşkilat olarak cansiperane çalışacağız. Atatürk´ün ´Arkadaşlar, gidip Toros dağlarına bakınız; Eğer orada bir tek yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa biliniz ki bu dünyada hiç bir güç ve kuvvet asla Türk´ü yenemez´ sözünde bahsettiği Toroslar´ın dumanı tüten Yörük çadırıyız. Ve yine ´Ben de bu vekayiin ilk hissi teşebbüsü bu memlekette, bu güzel Adana´da doğmuştur´ diyen Atamızın yüzünü kara çıkarmayıp; ruhunu tekrar Adana olarak şad etmek için ülkemizin ilerlemesinde il başkanlığı olarak daha fazla sorumluluk alacağız. Ahlak ve liyakat diyoruz. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. Milletimize güveniyoruz. Gelin Atatürk´ün hedef gösterdiği muasır medeniyeti birlikte kuralım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ´Söz konusu vatansa gerisi teferruattır´ sözünü rehber edinen vatan sevdalısı tüm kardeşlerimizi hiç bir ayrım gözetmeden İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Sen- ben yok biz varız. Gelin canlar bir olalım, İYİ Parti iktidarını birlikte kuralım."

Bu konuşmadan sonra il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları basına tanıtıldı.

İşte İYİ Parti yöneticileri:

 /resimler/2017-12/26/1647417239707.jpg


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ