İMAMOĞLU VE YAVAŞ, AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ

İMAMOĞLU VE YAVAŞ, AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ

İmamoğlu ve Yavaş’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla gittiği bildirildi.

İmamoğlu, "Meral Akşener hanımefediyi, Mansur Yavaş beyefendi ile ziyaret ettik. Bugün bu ziyaretemiz Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisiyle gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yavaş, "Bizler Millet ittifakı'nın belediye başkanlarıyız. Önümüzde seçim var milletimizin ayrılığa tahammülü yok" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, iki başkana cumhurbaşkanı yardımcısı olma önerisinin iletildiğini duyurdu. Mansur Yavaş da basın mensuplarına "Milletimizin ayrılığa tahammülü yok" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener parti genel merkezinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü. Buradaki görüşmenin ardından basın mensuplarına konuşan Mansur Yavaş, "Milletimizin ayrılığa tahammülü yok" dedi. Görüşmede ayrıca İmamoğlu ile Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcılığına aday gösterilmelerinin de konuşulduğu belirtildi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: İMAMOĞLU YAVAŞ AKŞENER GÖRÜŞTÜ