İhracatçılarda genel kurul maratonu başlıyor

İhracatçılarda genel kurul maratonu başlıyor

Ege İhracatçı Birlikleri çatısı altındaki 5 ihracatçı birliği Ramazan Bayramı öncesinde genel kurullarını tamamlarken, 7 ihracatçı birliği Ramazan Bayramı sonrasındaki haftada genel kurullarını yapacak.

26 Nisan’da başlayacak olan İzmir Marble Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı öncesinde, Maden sektörünün buluşma adresi 25 Nisan 2023 Salı günü saat 12:00’de Ege Maden İhracatçıları Birliği Genel Kurul Toplantısı olacak. EMİB üyelerinin genel kurul toplantısında, fuar öncesinde Marble Fuarı ve sektörün gündemindeki diğer konuları masaya yatırmaları bekleniyor.

Türkiye’de zeytin ve zeytinyağı ihracatçılarının hepsini çatısı altında buluşturan Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği 25 Nisan 2023 Salı günü saat 14:00’te mali genel kurul toplantısında buluşacaklar.

Taze meyve sebze ve meyve sebze mamulleri sektörlerinde her yıl yeni bir başarı hikayesi yazan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği üyeleri, 25 Nisan 2023 Salı günü saat 16:00’da bir araya gelecekler ve başarı hikayelerine yeni bir halka eklemek için istişarelerde bulunacaklar.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ