“HEDEFİMİZ İLK 2’DEN SÜPER LİG’E YÜKSELMEK”

“HEDEFİMİZ İLK 2’DEN SÜPER LİG’E YÜKSELMEK”

Adana Demirspor teknik direktörü Uğur Tütüneker yaptığı açıklamada 2-0 geriye düşüp 3-2’lik skorla kazanılan Menemenspor ve Cumartesi günü oynanacak olan Hatayspor maçlarını değerlendirdi.

Tütüneker yaptığı açıklamada, “Menemenspor maçı bizim için çok önemliydi. 2-0 geriye düşüp, skoru 3-2’ye getirmemiz gerçekten önemli. İyi bir karakter gösterdi oyuncularımız. 2 farklı geriye düştükten sonra, iyi oyun ve iyi mücadeleyi bizim yapmamız gerekiyor. Bundan dolayı her maç bizim için çok önemli. Menemenspor maçında alınan galibiyetten dolayı takımımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Kalan tüm maçları kazanmak istediklerini belirten Uğur Tütüneker, “Menemenspor maçını geride bıraktık ve şimdi rakibimiz Hatayspor. Hatayspor maçına da iyi hazırlanıp, her maçı olduğu gibi bu maçı da almak istiyoruz. Biz iyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Arkamızda inanılmaz bir taraftar desteğimiz var. Kolay olmayacak ama kalan maçlarımızın tamamını kazanarak ilk 2’den Süper Lig’e yükselmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ