Hasan Ağa dualarla anıldı

Hasan Ağa dualarla anıldı

Merhum işadamı Hasan Adalı dualarla anıldı

 

Sefa SAYGIDEĞER

 

Bir döneme damgasını vuran merhum işadamı Hasan Adalı namı diğer Hasan ağa ölümünün 9. Sene-i devriyesinde çok sayıda sevenlerinin yanı sıra iş, sanat, siyaset ve atçılık camiasından gelen dostlarının katılımı ile okunan mevlitte anıldı.

 

 

MEVLİT, SİYASET, SPOR VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURDU

 

 

Adana`nın sevilen ve sayılan isimlerinden Hasan Adalı adına Adana Hipodromu yanındaki Adalı Çiftliği`nde okutulan mevlide gelen konuklarla,Merhumun oğulları Şevki ve Serdal Adalı tek tek ilgilendi. Okutulan mevlit, siyaset, spor, iş dünyası ve gazetecileri bir araya getirdi.

 

 

13 Mayıs 2006`da hayatını kaybeden Hasan Adalı yaşamı boyunca kendini Adana`ya hizmet etmeye adamış, Adana sevdalısı hayırsever bir işadamıydı.

 

 

ADALI İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ

 

 

Çukurova`nın bereketli topraklarında kazandığını yine bu topraklarda harcayan merhum Adalı, ölümüne kadar Adana`ya çok önemli eserler kazandırmıştı. Özellikle eğitim alanında ciddi hayırlar yapan Hasan Adalı`nın ardından bayrağı çocukları devraldı. Merhum Hasan Adalı`nın ardından hayır hizmetlerini devam ettiren Şevki ve Serdal Adalı kardeşler, Adana`ya kazandırdıkları eserlerle Hasan Adalı`nın adını ölümsüzleştirdi.

 

 

KİMLER KATILDI:

 

 

Mevlid-i Şerife, Adana Valisi Mustafa Büyük, Ak Parti Adana Milletvekili Prof.Dr. Necdet Ünüvar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek,Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, eski Adana Milletvekili Mustafa Küpeli, ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çiftçiler Birliği ve Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanı Behçet Homurlu, eski CHP Adana Milletvekili Kemal Sağ, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Meclis Üyeleri Ercan Çetin,Mahmut Doğru,Murat Cevheribucak, Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya Adanalı işadamı Kenan Şenbayrak, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Sönmez, ,AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Adana Demirspor Onursal Başkanı Turan Demirdal,ve İlhan Demirdal, İşadamı Tamer Bilici, İşadamı Uğur Kızıl, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, Mersinli ünlü işadamlarından Hakan Sak ve Melih Aydoğdu,Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi işadamı Doğan Küçükemre ve Hasan Adalı`nın çok sayıda sevenleri katıldı.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Hasan Ağa dualarla anıldı