Göztepe´ye bir Portekizli daha

Göztepe´ye bir Portekizli daha

Eren Derdiyok´u kadrosuna katarak forvet bölgesini sağlama alan Göztepe, Portekizli sol bek Tiago Pinto için girişimlere başladı.

Göztepe´de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Murat Paluli, Veli Çetin, Batuhan Kırdaoğlu ve son olarak Eren Derdiyok´u renklerine bağlayan İzmir temsilcisi, sol beke takviye yapmak için harekete geçti. Önceliği bonservisi elinde olan oyunculara veren Göztepe, son olarak MKE Ankaragücü´nde forma giyen Portekizli oyuncu Tiago Pinto için girişimlere başladı. Geçtiğimiz sezon da Portekizli oyuncuyla ilgilenen ancak transferi noktalayamayan İzmir ekibi, bu kez Pinto´yu almak istiyor. Kariyerinde Braga, Deportivo La Coruna ve Racing Santander gibi takımlarda forma giyen, 2015/2016 sezonunda Osmanlıspor´a transfer olan ve burada 3 sezon oynadıktan sonra geçen sezonu MKE Ankaragücü´nde geçiren başarılı futbolcu, alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmişti. Son dört sezonda Spor Toto Süper Lig´de 103 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu, rakip filelere 3 de gol bıraktı. 

Ömer´den haber bekleniyor 
Tiago Pinto için girişimlere başlayan Göztepe, Galatasaray´da top koşturan Ömer Bayram´dan da haber bekliyor. Galatasaray ile Ömer´in transferi konusunda prensip anlaşmasına varılırken, Ömer Bayram´ın teklife henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt vermediği bildirildi. Sarı-kırmızılıların bir sol bek alarak bu mevkide transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor. 
Ayrıca mukavelesi sona eren Berkan Emir ile de geçtiğimiz günlerde sözleşme uzatılmıştı. (Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Göztepe Portekizli daha