?FETÖ´NÜN SİYASİ AYAĞI İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR SEÇMENİ SUÇLUYORLAR?

?FETÖ´NÜN SİYASİ AYAĞI İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR SEÇMENİ SUÇLUYORLAR?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli´nin İYİ Parti lideri Akşener´e 100.000 imza veren kişilerin FETÖ ile iltisaklı olup olmadığının araştırılması talebine sert tepki gösterdi

"FETÖ´cü arıyorsan iş birliği yaptığın adama bakacaksın,"  diyen Kılıçdaroğlu, "FETÖ´nün siyasi ayağıyla işbirliği yapanlar bugün seçmenleri suçlama noktasına geldiler" diye konuştu

 Partisinin Salı günü 1 Mayıs dolayısıyla yapılamayan grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin ´FETÖ´nün seçmen ayağı da olabilir´ sözlerini sert ifadelerle eleştirdi ve ´´FETÖ´nün siyasi ayağı ile işbirliği yapanlar şimdi seçmenleri suçlama noktasına geldiler. Sen FETÖ´cü arıyorsan işbirliği yaptığın adama bakacaksın´´ dedi.

"FETÖ´nün siyasi ayağı bir numaralı ayağı sarayda oturan zattır" diyen Kılıçdaroğlu, "Herkes bunu biliyor. ´Ne istediniz de vermedik?´ Türkiye´yi teslim ettin. Devletin kozmik odasını FETÖ´ye açmadın mı? Açtın" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu´nun açıklamaları şöyle:

´KORKU DAĞLARI SARMIŞ, AMAÇ 100.000 İMZAYI TOPLAYAMASINLAR´

?Şunu affedemiyorum FETÖ´nün siyasi ayağı ile işbirliği yapanlar şimdi seçmenleri suçlama noktasına geldiler. Ne demek FETÖ´cü mü değil mi? Sen FETÖ´cü arıyorsan işbirliği yaptığın adama bakacaksın. Rahmetli Türkeş hayatta olsaydı ben her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım diyen adamla asla yan yana gelmezdi.

Şimdi seçmen FETÖ´cü mü değil mi ona bakalım. Nereden bileceksiniz siz onu? Korku dağları sarmış. Amaç 100 bin imzayı toplayamamalarını sağlamak. Seçmenlere çağrımdır, 100 bin imzayı toplayınız, o adayları, cumhurbaşkanı adayı yapınız.?

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ