ERDOĞAN AKP İL KONGRESİ İÇİN 1 NİSAN´DA ADANA´DA

ERDOĞAN AKP İL KONGRESİ İÇİN  1 NİSAN´DA ADANA´DA

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı, AKP Adana Milletvekili Fatma Güldemet SARI, Recep Tayyip Erdoğan´ı 1 Nisan´da Adana´da ağırlamanın ve halkla buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi

Fatma Güldemet Sarı,  Erdoğan´ın Adana programı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada,  Türkiye´nin dünya platformunda açtığı yeni sayfanın artık tüm milletler tarafından kabul edildiğini kaydetti.


Sarı, yeni dönemin mimarı  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın  sadece Türkiye için değil başta Ortadoğu halkları olmak üzere  tüm dünyada  mazlum halkların umudu olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:
?İşte böyle bir dünya liderini 1 Nisan´da memleketimiz Adana´da hemşehrilerimizle buluşturacak, kucaklaştıracak  olmanın heyecanı içerisindeyiz. Hepimiz Dünya liderinin arkasında durmanın onurunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmanın gururu içerisindeyiz.?


Türkiye´nin içeride başlattığı yerlileşme ve millileşme hareketinin önemine de işaret eden Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 ?Yerli savunma sanayi, yerli otomobil, yerli enerji, yerli üretim, yerli siyaset, yerli bürokrasi, yerli ekonominin olduğu bir dönemin kapılarını Cumhurbaşkanımız açtı. İşte bu dönem Türkiye´nin atılım dönemi olacak. Bizlerin bu dönemde çok daha büyük sorumluluğu var. Türkiye´nin kazanması, mazlumların kazanması için her zamankinden daha fazla çalışacağız. Bu vesileyle tüm Adanalı hemşehrilerimizi 1 Nisan´da Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın Adana 6.Olağan İl Kongresini şereflendireceği  Yüreğir Serinevler Spor Salonunda bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya davet ediyorum.?


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ