"Engel Olma Destek Ol" defilesinin ikincisi gerçekleştirildi

Toplum gönüllüsü 27 kadının ünlü Modacı Ertan Kayıtken imzalı kostümleri giydiği defileden elde edilen gelir, Adana Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği aracılığıyla, özel gereksinimli çocuklar yararına kullanılacak.

Geçtiğimiz yıl Murat Yıldırım tarafından ilki hayata geçirilen ve geliri engelliler yararına kullanılan "Engel Olma Destek Ol" temalı defilenin ikincisi, yine Murat Yıldırım imzasıyla, 16 Mayıs 2017 tarihinde Adana Atlı Spor Kulübü´nün katkılarıyla,  Adana Atlı Spor Külübü´nde yapıldı. Defilede; iş, sanat, siyaset dünyasının önde gelen ve sosyal sorumluluk projelerine katkı koyan kadınları, engelli çocuklarla birlikte podyuma çıktı. Özel gereksinimli çocukların aileleri, çocuklarını podyumda izledi ve ayrıcalıklı bir günü yaşama olanağı buldu.

Bu yılki defilenin kostüm sponsorluğunu, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen Modacı Ertan Kayıtken üstlendi. Defilede 27 kadın ve 27 engelli çocuk ünlü Modacı Ertan Kayıtken´in gece için özel tasarladığı kostümlerle podyuma çıktı.

Sosyal sorumluluk projesi olarak hayat bulan defileden elde edilecek gelir yine engelli bireyler için kullanılacak ve Adana Artı Özel Eğitim Gönülleri Derneği´ne aktarılacak.

Dernek Başkanı Fatoş Başak Şen, amaçlarının engelli bireylerin yaşamını daha kolaylaştırmak ve eğitim ve sağlık konularında kendilerine destek sağlamak olduğunu söyledi.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ