Emre Mete Sönmez, “Atatürk’ün çocukluğunu canlandırdığım için çok gurur duyuyorum”

Emre Mete Sönmez, “Atatürk’ün çocukluğunu canlandırdığım için çok gurur duyuyorum”

Minik yıldız Sönmez “Role seçildiğimi öğrenince çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Hemen Atatürk’ün çocukluğu ile ilgili şeyler okudum, öğrendim. Bu rolü başarılı bir şekilde canlandırmak istedim” dedi.

Yakın bir gelecekte izleyicisiyle buluşacak olan “Atatürk” dizisinde Ulu Önder’in çocukluğunu canlandıran ve şimdilerde de “Sarmaşık Zamanı”nda rol alan Emre Mete Sönmez, gelecekte seçmek istediği mesleği, hobilerini ve 23 Nisan mesajını MAG Okurlarıyla paylaşıyor.

Cumhuriyetin yüzüncü yılında yayına girmesi beklenen Atatürk dizisinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğunu canlandıran Emre Mete Sönmez “Tahtalarla oynamayı ve bir şeyleri tamir etmeyi çok seviyorum. Büyüyünce mühendis veya marangoz olmak isterim. Oyunculuğu da çok sevdiğim için ikisini bir arada devam ettirebilirim” dedi.

“Atatürk’ün çocukluğunu canlandırdığım için çok gurur duyuyorum.”  Açıklamasında bulunan Sönmez “Role seçildiğimi öğrenince çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Hemen Atatürk’ün çocukluğu ile ilgili şeyler okudum, öğrendim. Bu rolü başarılı bir şekilde canlandırmak istedim, çünkü Ulu Önder’in çocukluğunu insanlara en iyi şekilde göstermek istedim” diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Emre Mete Sönmez’in mesajı ise şu şekilde “Sevgi ve barışın olduğu, çocukların üzülmediği bir dünya mesajı vermek isterim.”

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ