DURAN´DAN ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI´NA ZİYARET

DURAN´DAN ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI´NA ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, kuruluş yıl dönümünü kutlayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı´nı ziyaret etti. Daire Başkanlığı görevine atanan Bayram Kadir Tüylü´yü de tebrik eden Duran, personele çiçek sundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, ?Tüm güçlüklere karşın Zabıta Teşkilatımızın Adana´da vatandaşlarımızı memnun edecek daha güzel çalışmalar yapacağından kuşkum yok.? dedi.

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Türk Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü ve Zabıta Haftası münasebetiyle Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı´na ziyarette bulundu. Adana Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden emekli olduktan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevine getirilen Bayram Kadir Tüylü ve yöneticiler tarafından karşılanan Duran´a MHP İl Sekreteri Fatih Kürşat Mert, MHP İl Başkan Yardımcısı Burhan Kızıl da eşlik etti. Ziyarette Duran, hem yöneticilere hem de personele ayrı ayrı çiçekler sunarak mensubu oldukları Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

TÜYLÜ´NÜN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Sertan Duran, ?Bugün Zabıta Teşkilatımızın 191. kuruluş yıl dönümünü idrak ederken böylesi anlamlı bir günde değerli bir devlet tecrübesinin Zabıta Dairesi Başkanlığı´na aktarılmış olmasına da tanıklık ediyoruz. Yeni Daire Başkanımız Sayın Kadir Tüylü´yü daha önce görevde bulunduğu kurumlarda halkla iç içe olan çalışmalarından tanıyoruz. Şimdi, devlet hayatında geçen değerli bilgi ve tecrübelerini Adana´da Zabıta teşkilatında sahaya yansıtacak.? diye konuştu.

MÜLTECİLER DURUMU ZORLAŞTIRDI

Duran şöyle devam etti:

?Adana Zabıta hizmetleri bakımından öteden beri zaten zor bir bölge idi. Nüfusunun yüzde 10´u mültecilerden oluşan Adana´da şimdi bu durum daha da zor hale gelmiş olmasına rağmen, Zabıta Teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla sorunların en aza indirildiğini görmekteyiz. Bunda Emniyet teşkilatımızın, fedakâr polisimizin katkıları ise çok önemli. Tüm güçlüklere karşın Zabıta Teşkilatımızın Adana´da vatandaşlarımızı memnun edecek daha güzel çalışmalar yapacağından kuşkum yok. Bu vesileyle, yeni görevi sebebiyle Daire Başkanımız Kadir Beyi tebrik ediyor, kıymetli mesai arkadaşlarıyla birlikte Adana´mıza hayırlı hizmetler, üstün başarılar diliyorum.?

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Bayram Kadir Tüylü, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran´a teşekkür etti.(Haber Merkezi)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ