Dumlupınar: "Beyaz bir sayfa açtık"

Dumlupınar:

Mavi-Lacivertli takımın yeni teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve 24 saatini Adana Demirspor’a harcayacağından dolayı hesabını kapattığını belirtti.

40 yaşındaki teknik adam yaptığı açıklamada, “Bize güvenenleri mahcup etmeyecek, Adana Demirspor’umuzu gerçek yerine getirecek güç ve azmimizle tüm camia olarak kenetlendiğimiz bu günlerde beyaz bir sayfa açarak yeni yolculuğumuza başlıyoruz. Başta başkanımız Murat Sancak ve camiamıza güvenleri ve teveccühleri için teşekkür ederim. İşimiz ve mesaimiz çok. Günümüzün 24 saatini Adana Demirspor’la geçireceğimiz için şahsi hesabımı kapatıyorum. Bizi kulübün resmi hesaplarından takip edebilirsiniz.” ifadesine yer verdi.

Süleyman Koç 3 hafta yok

Adana Demirspor Kulübü, Giresunspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Süleyman Koç’un durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Mavi-Lacivertli Kulüpten yapılan açıklamada, “Giresunspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Süleyman Koç’un çekilen MR sonucunda arka adalesinde kısmı yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuz en az 3 hafta sahalardan uzak kalacaktır.” ifadesine yer verildi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Dumlupınar: "Beyaz sayfa açtık"