Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Gazetemizi ziyaret etti

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Gazetemizi ziyaret etti

DAİFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Enes Yılmaz, Av. Selim Arslan, Barış Yıldırım ve Nurullah Hamidi Gazetemizi ziyaret ederek, Türk Bayraklı bir tablo hediye ettiler.

Kısa adı DAİMFED olan Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Enes Yılmaz, Av. Selim Arslan, Barış Yıldırım ve Nurullah Hamidi Gazetemizi ziyaret ederek, Türk Bayraklı bir tablo hediye ettiler.

Gazetemizin Yazıişleri Müdür Vahit Şahin ve Müessese Müdürü Fehmi İnceoğlu’nun karşıladığı ziyarette, Başkan Mustafa Karslıoğlu, DAİMFED’in sektörün çatı kuruluşu olduğunu, bütün derneklerin bağlı olduğu bir üst kuruluşu Adana’ya kazandırdıklarını söyledi. Mersin, Kahramanmaraş, Kilis, Osmaniye ve Adana’daki müteahhitlerden oluşan ve 1100 firma ve 57 bin çalışanının bulunduğu bir sivil toplum örgütü olduklarını söyledi.

Karslıoğlu, bir parti kurmanın federasyon kurmaktan daha kolay oluğuna dikkat çekerek, “Parti kurarken önce merkez oluşturuyorsunuz, sonra teşkilatlar geliyor. Bizde ise tam tersi önce teşkilatlar kuruluyor, sonra çatı örgütlenmesi gerçekleştiriliyor. DAİMFED’i biz 9 ay 10 günde oluşturduk. 7 Temmuz’da KKTC temsilciğimiz açacağız. İstanbul Şubesini kurduk ve yakın zamanda ise Fransa’da da kuruluş yapacağız. Bundan sonraki hedefimiz ise konfederasyon kurmak olacaktır. Adana’dan başlattığımız bu çalışmamızın Adana’da kalmasını ve buradan tüm dünyaya açılmasını istiyoruz” dedi.

(vş)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ