Demirspor transferlere rağmen galibiyet yüzü göremedi

Demirspor transferlere rağmen galibiyet yüzü göremedi

Süper Lig’e uzun zaman sonra yeniden dönen Adana Demirspor, yaz transfer döneminde yaptığı yıldız oyuncu transferlerinden verim alamıyor

Ligde henüz galibiyet ile tanışamayan mavi şimşekler, Samet Aybaba ile yolları ayırıp yerine Vincenzo Montella’yı getirmişti.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden ve sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor, yaz transfer döneminde yaptığı sükseli transferlerle adından sıkça söz ettirmişti. Mario Balotelli, Younes Belhanda, Benjamin Stambouli ve Jonas Svensson gibi saymakla bitmeyecek yıldız oyuncu transferleri yapan Adana ekibi, ligde henüz galibiyetle tanışamadı.

Sezona Samet Aybaba yönetiminde başlayan ve ilk 3 haftada alınan kötü sonuçlar sonrası yolları ayıran Adana Demirspor, İtalyan hoca Vincenzo Montella’yı takımın başına getirdi. Montella yönetiminde ilk maçına çıkan mavi şimşekler, Fatih Karagümrük deplasmanında ağır bir mağlubiyet aldı. Sezon başında 14 yeni transfer yaparak yola giren Adana ekibi, maliyeti yüksek birçok yıldız oyuncuyu da kadrosuna katmıştı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ