‘Cumhuriyet’ temalı kitap okuma ve uçurtma etkinliği

‘Cumhuriyet’ temalı kitap okuma ve uçurtma etkinliği

Adana’da Çocuk Olmak Platformu, Adana İl Halk Kütüphanesi Çocuk Bölümünde ‘Cumhuriyet’ temalı kitap okuma ve uçurtma yapımı etkinliği düzenledi

Adana’da Çocuk Olmak platformu, birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerine devam etti. Platform yöneticileri, Adana İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Çocuk Bölümünde ‘Cumhuriyet’  temalı kitap okuma ve uçurtma yapımı etkinliği düzenledi. 

Adana’da Çocuk Olmak platformu, Kütüphaneleri ve kitapları çocuklara sevdirmek amacıyla düzenledikleri 16.kütüphane etkinliğinde Psikolojik Danışman Gizem Gürsoy Yılmaz,  önce çocuklara “Atatürk Olmak” adlı kitabı okudu. Daha sonra Oyun Avcıları Adana ekibi, çocuklara Türk Bayraklı uçurtmalar yaptırdı. Bu vesileyle etkinliğe katılan çocuklar hem Cumhuriyet bayramını keyifli bir şekilde kutladılar ve hem de ebeveynleriyle de keyifli dakikalar yaşadılar. Adana’da Çocuk Olmak platformu kurucusu Begüm Kardeşler, etkinliklerin 3-7 yaş arası çocukları kapsadığını belirterek, amaçlarının kitabı ve kütüphaneyi çocuklara sevdirmek olduğunu söyledi.

Etkinliğin sonunda çocuklar ebeveynleriyle birlikte kütüphaneye üye olarak 3'er adet yaşlarına uygun kitabı seçip ödünç alarak kütüphaneden ayrıldılar.(Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ