?CUMHURİYET DARBEDİR DİYEN BAŞKANA AKP´DEN UYARI GELMEDİ?

?CUMHURİYET DARBEDİR DİYEN BAŞKANA AKP´DEN UYARI GELMEDİ?

Yarkadaş, TBMM´de yaptığı konuşmada, AKP iktidarından Necmi Kadıoğlu´nun bu arsız sözlerine karşı tek bir tepki ya da bir uyarı gelmediğini ifade ederek, ?AKP yönetiminin Necmi Kadıoğlu´nun konuşmasından dolayı hangi tavrı alacağını buradan sormak istiy

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Esenyurt Belediye Başkanı AKP´li Necmi Kadıoğlu "Cumhuriyet darbedir" diyerek AKP´nin cumhuriyetle ve Atatürk´le olan hesaplaşma alerjisini hâlâ yenemediğini göstermiştir? dedi.

Yarkadaş, TBMM´de yaptığı konuşmada,  AKP iktidarından Necmi Kadıoğlu´nun bu arsız sözlerine karşı tek bir tepki ya da bir uyarı gelmediğini ifade ederek, ?AKP yönetiminin Necmi Kadıoğlu´nun konuşmasından dolayı hangi tavrı alacağını buradan sormak istiyorum? dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Yarkadaş, İkinci olarak, yine, AKP´li Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir´in Cumhuriyet Halk Partisinin referanduma ilişkin yapacağı çalışmaları yasa dışı bir şekilde engellediğini ve zabıta aracılığıyla Cumhuriyet Halk Partisi araçlarını meydana sokturmadığını kaydederek,?Anayasal suç işleyen Fatih Belediye Başkanı hakkında AKP yönetimi ne düşünmektedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Metin Feyzioğlu´nun "hayır" tavrından dolayı dün akşam kendisine tepki göstermiştir? diye konuştu.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ