Çukurova Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödülünü Turgut Yeğenağa aldı

Çukurova Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödülünü Turgut Yeğenağa aldı

Adana Çukurova Rotary Kulübü, her yıl mesleklerinde öncü ve gösterdikleri başarılı çalışmalar ile topluma örnek olan kimselere verdiği Meslek Hizmetleri Ödülüne bu sene Turgut Yeğenağa’yı layık gördü.

Adana Çukurova Rotary Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Mehmet Ulusoy Rotary’nin dünyada iyi niyet ve barışın korunmasına inanan ve bu alanda hizmet veren iş ve meslek sahibi kişilerin oluşturduğu ciddi bir sivil toplum örgütü olduğunu belirtti. Rotary’nin amacının yüksek ahlak standardı ile yapılan hizmet etme idealini teşvik etmek olduğuna değinen Ulusoy, “Üyelerimiz arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda sunulan adaylar içerisinde bu sene Meslek Hizmetleri Ödülüne Turgut Yeğenağa layık görülmüştür. Tarsus Amerikan Koleji’ndeki öğrenimin ardından  Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nden lisans derecesini alan Yeğenağa Tarım/Gıda sektörüne girmiş ve bugün Türkiye'nin en büyük 80. sanayi kuruluşu olan ve bünyesinde Komili, Kırlangıç, Sezai Ömer, Madra ve Salat markalarını bulunduran “Bunge”de ülke lideri pozisyonuna atanmıştır. Mesleğinde göstermiş olduğu başarıları ve içinde yaşadığı topluma karşı gösterdiği sorumluluk bilinci nedeniyle kendisini kutluyorum” dedi.
Turgut Yeğenağa ise aldığı ödülden dolayı mutlu olduğunu belirtirken Çukurova Rotary Kulübü üyelerine ödüle layık görüldüğü için teşekkür etti. Yeğenağa'ya ödülünü Guvernör yardımcısı Cüneyt Evrüke ve Çukurova Rotary  Kulübü Dönem Başkanı Mehmet Ulusoy verdi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ