Çukurova Belediyesi´nden asfalt çalışmaları

Çukurova Belediyesi´nden asfalt çalışmaları

Çukurova Belediyesi sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında, Belediye Evleri Mahallesi, Toros Mahallesi ve Mahfesığmaz mahallelerinde belirlenen alanlarda asfalt çalışması yapıyor

Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı yol yapım ekipleri, sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında, Belediye Evleri Mahallesi, Toros Mahallesi ve Mahfesığmaz mahallelerinde asfalt çalışması yapıyor.

Çukurova İlçesi´nde, yol açım, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ?Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dahilinde, asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tüm mahallelerimize ulaşım artık daha modern ve kolay olacak. Çukurova için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor? dedi.

Kilometrelerce yolun asfaltlandığını, havaların sıcak olması nedeniyle, asfaltın kısa sürede tuttuğunu ve vatandaşlar mağdur edilmeden ilçenin güzel bir görünüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Çetin, ?Bütün yatırımlarımız daha modern bir Çukurova için. Hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ