Ç.Ü. Rektörlüğü Koşusu´nu ?KREACHER´ Kazandı

Ç.Ü. Rektörlüğü Koşusu´nu ?KREACHER´ Kazandı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörlüğü adına Türkiye Jokey Kulübü tarafından ?ÇÜ Rektörlük Kupası Koşusu´ düzenlendi.

Koşuyu, V. İbrahim Aracı´nın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Kreacher, son metrelerdeki etkili atakları sonucunda jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde kazandı. Üst üste 2. birinciliğini kazanan 4 yaşındaki safkan, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek kariyerindeki 8. birinciliğini elde etti.

Kreacher 1.26.72 Bitiriş Derecesi İle Birinci Oldu.

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen kum pistteki 1400 metre mesafeli koşuya (KV ? 8/S) 9 safkan katıldı. Gecenin bu önemli koşusunda ikinciliği SPEEDY GUNNER (Cuvee ? Dartimillion  / ROBELLINO) elde ederken, RED ANGEL (Victory Gallop ? Yellow Angel / KEYİF) üçüncü, BADARBUNGA (Victory Gallop ? Bionic Angel / BARNATO) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı.

Koşuyu kazanan KREACHER için müddet 1.26.72 olurken, farklar 1 boy ? 3,5 boy - baş şeklinde sonuçlandı.

Kupa ve Çiçeği Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan Verdi.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına safkanın antrenörü Caner Akgül´e kupayı Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan verdi. Prof. Dr. Erdoğan ayrıca, günün anısına Adana Hipodromu Teknik Müdür Yardımcısı Mehmet Haldun Çerçi´ye çiçek takdim etti. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine davetliler de katıldı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ