CHP’nin 4 milletvekili, krizden çıkış yollarını anlatıyor
SİYASET 6.07.2022 08:39:00 583 0

CHP’nin 4 milletvekili, krizden çıkış yollarını anlatıyor

CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, meclisin tatile girmesinin hemen ardından ilçelere çalışma ziyaretleri başlattı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından çalışmalarını seçim bölgelerinde yoğunlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri, Adana’nın kuzeyindeki ilçelere adeta çıkarma yaptı. CHP’li Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, kente en uzak ilçe Tufanbeyli’de sabahın erken saatlerinde başladıkları çalışma ziyaretlerini Saimbeyli ve Feke ilçeleriyle sürdürdü.
ESNAFI TEK TEK ZİYARET ETTİLER
İlk olarak Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Aktürk, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerinin yanı sıra partililerle bir araya gelen CHP’li milletvekilleri, Tufanbeyli, Adana ve Türkiye gündemine dair görüş alışverişinde bulunduktan sonra ilçedeki esnaf ve sanatkarları tek tek ziyaret etti. İlçede ekonomik sıkıntılara, enflasyon artışına, hayat pahalılığına rağmen vatandaşa hizmet etme kararlılığındaki esnafların sorunlarını dinleyen CHP Adana Milletvekilleri Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, Kurban Bayramına sayılı günler kalmasına rağmen, markette, manavda, kasapta, fırında, kuyumcuda, lokantada müşteri bekleyen, çoğu zaman siftahsız kepenk kapatan vatandaşların derdiyle dertlendi.  İlçedeki tüm esnafları eksiksiz gezen CHP’li milletvekilleri,  millet iktidarında Esnaf Bakanlığı kurulacağını, Türk ekonomisinin can damarı esnaf ve sanatkarın destekleneceğini ifade etti ve “Kötü düzeni hep birlikte değiştireceğiz” dedi.
SAİMBEYLİ VE FEKE’DE İŞSİZLİK, ENFLASYON, ÜRETİMSİZLİK KONUŞULDU
Tufanbeyli ziyaretinin ardından Saimbeyli’de İlçe Başkanı İsmail Durmaz, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanı ve partilileriyle bir arada olan, yeni üyelere rozet takan CHP’li milletvekilleri, Saimbeyli’nin, bölgenin ve Türkiye’nin daha yaşanabilir, ekonomik ve sosyal sorunlarından arınmış bir yapıya kavuşması için mücadeleyi elden bırakmayacaklarını vurguladı.
CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, Saimbeyli’nin ardından Feke ilçesine geçti. CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, yönetim kurulu üyeleri, kadın, gençlik kolları başkan ve yönetimi ve partilileriyle bir araya geldi. CHP’li vekiller, burada da hayat pahalılığı, enflasyon, işsizlik ve üretimsizliğe sürüklenen Türkiye’nin çıkış yollarına dair görüş alışverişinde bulundu. Milletvekilleri, gezinin son durağında Kozan ilçesine bağlı Horzum Yaylası’nda partili yol arkadaşları Hüseyin İnan ve arkadaşlarının yanı sıra gençlerin konuğu oldu.
CHP’li milletvekilleri ilçe gezilerinde parti örgütleri, partililer, vatandaşlar, esnaf ve sanatkarlarla buluşmalarını sürdürecek

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı