CHP´nin yeni Milletvekili Ayhan Barut Gazetemizi ziyaret etti

CHP´nin yeni Milletvekili Ayhan Barut Gazetemizi ziyaret etti

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gazetemizi ziyaret ederek, ?Ben sıradan bir milletvekili değil, iz bırakan, sözü geçen bir milletvekili olmak istiyorum. Barut, ?9 ay sonra bir yerel seçim var. Şimdi bunları düşünmek zorundayız. Genel Başkanımızın da de

HABER: VAHİT ŞAHİN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut gazetemizi ziyaret ederek, ?Ben sıradan bir milletvekili değil, iz bırakan, sözü geçen  bir milletvekili olmak istiyorum? dedi.

24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP´den Adana 1. Sıra Milletvekili olarak TBMM´ye seçilen Ayhan Barut, Gazetemize yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Barut, 24 Haziran seçimlerinin bir değerlendirmesini yaptıktan sonra, seçimden sonra CHP´de yaşananlara değinerek,?Genel merkezimiz önünde yapılanlar doğru değil. Partimizin yetkili kurulları var. Bir Genel Başkanımız var. Olayları değerlendireceklerdir. Ama yapılanlar ise AKP´nin değirmenine su taşımaktır. 9 ay sonra bir yerel seçim var. Şimdi bunları düşünmek zorundayız. Genel Başkanımızın da dediği gibi duvarın yarısını 24 Haziran´da yıktık, diğer yarısını ise yerel seçimlerde yıkacağız. Partimizi şimdi birlik ve beraberlik içerisinde bu seçime odaklanmalıdır? dedi.

?Bizim, partimizin çok büyük değerleri olan hem Genel Başkanımıza hem de Muharrem İnce´ye ihtiyacımız var? diye Barut, yoğun bir seçim kampanyası yaşadıklarını, kırsalda ve kentteki çalışmaları nedeniyle medya kuruluşlarına yapamadıkları ziyareti seçim sonrası gerçekleştirebildiklerini belirterek, Yeni Adana Gazetesi´ne de seçimlerdeki çalışmaları ile teşekkür etti.

/resimler/2018-6/27/1428245428996.jpg

Gazetemizin Müessese Müdürü Fehmi İnceoğlu da, Ayhan Barut´a yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, gerek TBMM´deki çalışmaları ve gerekse Adana´daki siyasi çalışmalarını yakından takip edeceklerini söyledi.

(vş)

 

 

 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER