CHP´nin İstanbul ilçe adayları belli oluyor

CHP´nin İstanbul ilçe adayları belli oluyor

CHP MYK´da belediye başkan adaylarının isimleri MYK üyelerinin onayına sunuldu.

CHP MYK´ye Kadıköy Beleyide Başkanlığı için Şerdil Dara Odabaşı ve Beşiktaş Belediye Başkan adayı için ise Rıza Akpolat´ın adının oylamaya sunulduğu ifade edildi.

SİLİVRİ, BÜYÜKÇEKMECE, SARIYER

İstanbul´da mevcut belediye başkanlarından Muharrem İnce´ye yakınlığıyla bilinen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Büyükçekmece Belediyesi mevcut Başkanı Hasan Akgün ve Sarıyer Belediyesi mevcut Başkanı Şükrü Genç´in adaylığının yeniden MYK´nin onayına sunulduğu ifade edildi.

KÜÇÜKÇEKMECE VE ÇATALCA DA MASADA

Öte yandan Küçükçekmece Belediye Başkan adaylığı için Kemal Çebi ve Çatalca Belediye Başkan adaylığı için ise Cem Kara´nın isminin MYK´nin onayına sunulduğu belirtildi.

BEKAROĞLU ÜSKÜDAR İÇİN AFFINI İSTEDİ

Üsküdar´da adaylığı gündeme gelen Mehmet Bekaroğlu´nun dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret ederek affını istediği öğrenildi. Düzgünhaber´in edindiği bilgiye göre, bu talebe sessiz kalan Kılıçdaroğlu´nun, Üsküdar´a başka ismi aday yapması bekleniyor.

ERDEM GÜL LİSTEDE: ADALAR

CHP´de Adalar adaylığı gündeme gelen gazeteci Erdem Gül´ün adaylığının kesinleştiği bildirildi.

TUZLA ADAYI SALİM GÜRSOY

Cumhuriyet Halk Partisi´nin Tuzla İlçe belediye başkan adayının Salim Gürsoy olmasının kesinleştiği de bildirildi.

PENDİK´E ?USTA´ ADAY

CHP´de Pendik ilçe belediye başkanlığına ise Mehmet Salih Usta´nın isminin MYK´ye sunulmasına karar verildiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan MYK toplantısı sona erdi.

Kılıçdaroğlu´nun MYK´ye sunduğu liste eksiksiz olarak onaylandı. Kılıçdaroğlu bazı görüşmeler yapmak üzere makamına geçti. Parti Meclisi toplantısının ise 17.45´te başlayacağı öğrenildi.(Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ