CHP'Lİ TEKİN,"KADINLARIMIZA MAAŞ BAĞLAYACAĞIZ"

CHP

CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin ve il yönetim kuruylu üyeleriyle birlikte gazetemize yaptığı ziyarette, "Sosyal yardımlar devam edecek, ayrıca kadınlarımıza asgari ücret tutarında maaş bağlanacaktır" dedi.

HABER:VAHİT ŞAHİN

CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, İl Sekreteri Özüm Ahnaz Çetiner ve Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Suna Sızli gazetemizi ziyaret etti.
Yeni Adana Gazetesi Müesese Müdürü Fehmi İnceoğlu tarafından karşılanan Tekin ve CHP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, kısa adı ADS olan “Aile Destekleri Sigortası"nı anlattı.
Tekin, "ADS ile asgari ücretin altında geliri olan veya hiçbir geliri olmayan ailelere, diğer sosyal yardımlar devam etmek üzere asgari ücret tutarında maaş bağlamayı ve de bu maaşı kadının adına bağlamayı hedefliyoruz. Burada önceliğimiz ev kadınlarının sigortalı olmaları ve emekli olabilmeleridir" dedi.
ADS'yi ev ev gezerek tüm kadınlara anlatmaya devam ettiklerini ifade eden Tekin, iktidarın bu konuda da CHP'yi taklit etmeye çalıştıklarını ama beceremediklerini söyledi. Tekin, "İktidar, Türkiye Aile Destek Programı adıyla program uygulama başlayacaktır. Ama çok kötü bir taklittir" dedi.
Yeni Adana Gazetesi Müesese Müdürü Fehmi İnceoğlu da basın sektörünün ve Gazetemizin içinde bulunduğu durum hakkında bilgi vererek, ziyaretten dolayı CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip,çalışmalarında başarılar diledi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: ' TEKİN "KADINLARIMIZA BAĞLAYACAĞIZ"