CHP’li Bulut’un Yeni Yıl Mesajı

CHP’li Bulut’un Yeni Yıl Mesajı

Bulut, “Herkesin birbirinin yaşam şekline saygı duyduğu, yoksulluktan, çaresizlikten söz edilmediği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalardan, savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum” dileğinde bulundu.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, “Pandemiden siyasi bir başarı öyküsü çıkarmak isteyen ancak 2 ay boyunca bedava maske-kolonya dağıtmayı bile beceremeyen iktidar, vatandaşı virüsle baş başa bıraktı. Pandemide en ön safta mücadele eden, hakları ödenemez denilen sağlık emekçileri bu yalnızlıktan nasibini aldı.  Bu süreçte kepenk kapatan,yardım olarak sadece geri ödemeli kredi verilen, ekonominin bel kemiği esnaf da, borç harç içinde evine ekmek götüremedi” dedi.

Bulut,şunları kaydetti:

“Herkesin birbirinin yaşam şekline saygı duyduğu, yoksulluktan, çaresizlikten söz edilmediği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalardan, savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum.2021’in insanlığa barış, huzur, kardeşlik, refah ve mutluluk getirmesi temennimle, Adanalı hemşerilerimin ve ülkemizin yeni yılını kutluyorum.”

(vş)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Bulut’ Mesajı