CHP´li Özdiş ÇYDD Adana ve Çukurova Şubelerini ziyaret etti

CHP´li Özdiş ÇYDD Adana ve Çukurova Şubelerini ziyaret etti

CHP Adana Milletvekili, TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Mercedes-Benz´in başlattığı ´´ HER KIZIMIZ BİR YILDIZ ´´ projesinin Adana´lı yıldız kızlarını ziyaret etti.

Mercedes-Benz Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği´nin (ÇYDD) 2004 yılında başlattığı ?Her Kızımız Bir Yıldız? projesi kapsamında desteklenen öğrencilerden 20 yıldız kız bu yıl Adana´dan çıkmıştı. Haberi öğrendiğinde Ankara´dan Adana´ya her kız öğrenciye birer tebrik mektubu gönderen CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Adana Şubesi´ni ziyaret ederek kız çocuklarıyla tanıştı, Atatürk baskılı kupa hediye etti.

?Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve örnek insan Türkan SAYLAN´ın izinden giden kızlarımız. Sizin her türlü gelişiminizde ve başarınızda yanınızda olanlara, sizlere emeği geçenlere teşekkür ederim? ifadelerini kullanan CHP´li Özdiş ?Geleceğin aydınlık Türkiye´sinin sönmez ışıkları olarak, başarılarınızın devamını diler, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım.? dedi. (VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ