CHP ADANA MİLLETVEKİLİ AYHAN BARUT GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

CHP ADANA MİLLETVEKİLİ AYHAN BARUT GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ayhan Barut, Gazetemize yaptığı ziyarette gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. HABER: FEHMİ İNCEOĞLU

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gazetemizi ziyaret ederek, Yerel gazetelerin sorunları ile ilgili rutin ziyaretlerde bulunduğunu yerel gazetelerin sıkıntılarını az çok bildiğini herzaman yerel gazetelerin yanında olduğunu  ve sıkıttıları aşmaları için genekli çalışmaları yapacaklarını söyledi ve gündemle ilğili fikir alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut gazetemizi ziyaret ederek, Müesese Müdürü Fehmi İnceoğlu ile bir süre gündem ile ilgili sobet etti.Gazetelri sıksık ziyaret etmek lazım ilişkilerimizi koparmamak lazım dedi. Müesese Müdürü Fehmi İnceoğlu da Gazetemize yapmış olduğu ziyaretten memmuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP´den Adana 1. Sıra Milletvekili olarak TBMM´ye seçilen Ayhan Barut, Gazetemize yaptığı ziyarette gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazetemizin Müessese Müdürü Fehmi İnceoğlu da, Ayhan Barut´a yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, gerek TBMM´deki çalışmaları ve gerekse Adana´daki siyasi çalışmalarını yakından takip ettiklerini, edeceklerini söyledi.


Haber Kaynak : ÖZEL HABER