CHP SÖZCÜSÜ: "BU KARARDA HUKUK, ADALET YOK"

CHP SÖZCÜSÜ:

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar´ın görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, ?BBu bir hükümet kumpasıdır, bu bir irade gaspıdır ? dedi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar´ın görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP Sözcüsü  Tezacan kameralar karşısına geçerek şu açıklamayı yaptı:

"Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar haksız bir şekilde görevden uzaklaştırıldı. İçişleri Bakanlığı´nın bu kararında hukuk, adalet yoktur. Haksız bir karardır. Hükümet kumpas içindedir.

Bu kararda hukuk, adalet yok. Belediye başkanlarımızın verilemeyecek hesabı yoktur. Bu bir hükümet kumpasıdır. Milli irade gaspıdır. Bu haksız adaletsiz saldırıları cesaretle göğüsleyeceğiz. Varsa bir hesap gider yargıda sorarsınız. Yarın Genel Başkanımız İstanbul´a gidiyor. Beşiktaş´ta olacak."


CHP ÖRGÜTÜ  BELEDİYE BİNASI ÖNÜNE ÇAĞIRDI

CHP il başkanlığı ise bir duyuru yayınlayarak "Tüm Beşiktaşlıları ve örgütümüzü saat 19.30´da Beşiktaş Belediyesi binası önünde iradelerine sahip çıkmaya davet ediyoruz. CHP İstanbul İl Başkanlığı" dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: SÖZCÜSÜ KARARDA HUKUK ADALET