"Bu sezon direk olarak çıkmak istiyoruz"

Akhisarspor maçında ikinci golün asistini yapan tecrübeli oyuncu Mehmet Uslu maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Uslu yaptığı açıklamada, “Geçen hafta deplasmanda aldığımız mağlubiyetten sonra bu maçın önemi bir kat daha arttı. Biz 2 yıldır finallerde Süper Lig’i kaçırdığımız için, bu sezon direk olarak çıkmak istiyoruz. Bundan dolayı da tüm maçlarımıza galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Bugün hem defans hem hücum anlamında çok iyiydik. 2-0 kazanarak bugünü mutlu kapattık. Duran topları normalde Erkan abi ile ben kullanıyoruz. O pozisyonda ben kullanayım dedim. Ben kullandım, Erkan abi de golü attı. Gol atmak veya attırmak önemli değil. Takımın kazanması önemli olan. Şampiyon olarak tarihe ismimizi yazdırmak istiyoruz. Bundan sonra zorlu bir periyot var önümüzde. Bu periyotta kuvvetli ve daha iyi konsantre olan takım daha avantajlı olacak. Yarından itibaren Altınordu maçına hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki oyuncu bu sezon 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere 7 maçta forma giydi ve 1 gol atarken, 1 de asist yaptı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: " sezon direk olarak çıkmak istiyoruz"