Boyacı isimli oyun, Osmaniye´de perde dedi

Boyacı isimli oyun, Osmaniye´de perde dedi

60´ıncı yılını kutlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, iki perdelik komedi oyununu Osmaniye´de öğrencilere sahneledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Osmaniye´deki öğrenciler için dolantı komedisi türündeki ?Boyacı? adlı oyunu sahneledi. Bir doktor muayenesinde geçen oyunda, boyacı Kadir ve çevresinde gelişen komik olayları seyreden Osmaniyeli tiyatro severler kahkahaya doydu.


Tuncer Cücenoğlu´nun yazdığı, Mustafa Kurt´un yönetmenliğini yaptığı Boyacı oyunu için  öğrenciler Cebeliberek Kültür Merkezi´nde buluştu. Başar Uğur, Dilek Polat, Halil İbrahim Kurum, Özlem Buluttekin Özel, Önder Özcan, Mehmet Avcı, Uğur İzgi, Ergün Özfırıncı, Hüseyin İnan Biçer ve Şendal Yıldız rol aldığı iki perdelik komediyi  yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ilgiyle izledi.  Ülkedeki ekonomik açmazlar, gecekondu sorunu, mafya ilişkileri, ihale çıkmazı gibi konuların işlendiği Boyacı´da bireyler mutsuzluğu, aile ilişkileri, kıskançlık ve aşk, ironik bir dille seyirciye aktarıldı.(CO)
 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ