BAŞKAN TAYLANCI: "TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİYLE KAZANMAK İSTİYORUZ"

BAŞKAN TAYLANCI:

Adana Demirspor Bitexen İdmanyurduspor Kulübü Başkanı Metin Taylancı, Cumartesi günü,  saat  13.00'de kendi evinde oynayacakları Kireçburnu SK maçı öncesi taraftarları maça davet etti.

Sezonun 3. haftasında  Türkiye Kadınlar Süper Lig'inde mücadele veren ve çıktığı 2  maçında mağlup seriyi sürdüren Adana Demirspor Bitexen İdmanyurduspor Kulübü, Cumartesi günü  Muharrem Gülergin Stadı'nda Kireçburnu SK ile karşılaşacak.

Cumartesi günkü zorlu maça kilitlendiklerini belirten Kulüp Başkanı Metin Taylancı, "Cumartesi günü kendi sahamızda İstanbul temsilcisi Kireçburnu SK'yı ağırlayacağız. Ligin 3. maçına çıkıyoruz. Vusala Seyfaddınova isimli futbolcumuzun kırmızı kart cezası var. Sakat oyuncularımız da var, inşallah maç s aatine kadar iyileşirler.Biz Adana Demirspor Bitexen İdmanyurduspor Kulübü olarak genç ve dinamik bir takımız.  Cumartesi günü oynanacak olan maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İyi bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Adana'mızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığım teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum. Sen de bizimle birlikte bu coşkuya ortak olmaya var mısın?” diyerek taraftarları,  Adana Demirspor ve Şimşekler Grubu'nu maça davet etti.  

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ