Başkan Karalar´dan 29 Ekim kutlamalarına davet

Başkan Karalar´dan 29 Ekim kutlamalarına davet

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar; ?Kadınıyla, erkeğiyle yedisinden yetmişine tüm Adanalıları ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte 29 Ekim Perşembe akşamı 17.30´da Atatürk Parkı´na bekliyorum. Burada başlayacak Fener Alayı ile Uğur Mumcu Meydanı´na

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 29 Ekim Perşembe akşamı saat 17.30´da Atatürk Parkı´nda başlayıp Uğur Mumcu Meydanı´nda sona erecek Fener Alayı yürüyüşüne ve sonrasında meydanda düzenlenecek etkinliklere tüm Adanalıları davet etti.

  Başkan Karalar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün en büyük eseri olan Cumhuriyet´e her zamankinden daha çok sahip çıkılması gereken bir süreç yaşandığını söyledi. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ?Kelimenin gerçek manasıyla Anadolu´nun üzerine çullanan yedi düvele yiğitçe meydan okuyarak yokluklar içerisinde kurulan Cumhuriyetimizi Atatürk´e söz verdiğimiz gibi sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığında olduğumuzu dosta düşmana göstereceğimiz gün bugündür? dedi.
  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar; ?Kadınıyla, erkeğiyle yedisinden yetmişine tüm Adanalıları ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte 29 Ekim Perşembe akşamı 17.30´da Atatürk Parkı´na bekliyorum. Burada başlayacak Fener Alayı ile Uğur Mumcu Meydanı´na kadar yürüyeceğiz. Uğur Mumcu Meydanı´nda 29 Ekim´in ruhuna uygun coşkulu bir organizasyon düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı 29 Ekim akşamı Seyhan Belediyemiz tarafından düzenlenecek etkinliklere davet ediyorum? diye konuştu. 
 (Haber Merkezi)
 

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ