BAHÇELİ, ""HAYAT PAHALILIĞINDAN BİZ DE RAHATSIZIZ"

BAHÇELİ,

Bahçeli, muhalefeti eleştirerek,"Türkiye'nin altını oymaya, toplumsal barışını bozmaya, huzur ve istikrarını sabote etmeye kalkışan zillet korusunu uyarıyorum. Ateş olsanız cürmüzün kadar yer yakarsınız" dedi.

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim yaklaştıkça partisinin düşen oy oranını gösteren anketlere tepki gösterdi. Bahçeli, "Kiralık anket şirketlerine aldanıp siyaset yapmak aklın inkarıdır. Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır" dedi. 

MHP lideri, konuşmasında muhalefeti de hedef aldı.
"HAYAT PAHALILIĞINDAN BİZ DE RAHATSIZIZ"
Bahçeli  şunları söyledi:
"Enflasyonun ve bunun sonucu olan hayat pahalılığının geldiği noktadan biz de rahatsızız fakat zillete düşüp fiyat artışlarından siyasi propaganda konusu çıkarmaya heves edenleri de iyi niyetli göremeyiz. Devletimiz ve hükümetimiz tüm meselelere hakimdir. Türkiye'nin altını oymaya, toplumsal barışını bozmaya, huzur ve istikrarını sabote etmeye kalkışan zillet korusunu uyarıyorum. Ateş olsanız cürmüzün kadar yer yakarsınız, kendinizi de ateşe vermiş olursunuz, kışkırttığınız, gölgesinde yattığınız yalan ve dedikodular ters tepecek, alayınızı rezil edecek."

Konuşmasında partisinin hızla gerilemeye devam eden oy oranından kamuoyu araştırma şirketlerini sorumlu tutan Bahçeli, "Bizim kiralık anket şirketlerinden öğrenebileceğimiz bir şey yoktur. Hamdolsun biz inkarcı değiliz. Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır" dedi.

Hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon oranına da değinen Bahçeli, "Enflasyonun ve bunun sonucu olan hayat pahalılığının geldiği noktadan biz de rahatsızız fakat zillete düşüp fiyat artışlarından siyasi propaganda konusu çıkarmaya heves edenleri de iyi niyetli göremeyiz" açıklamasında bulundu. 

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ