AVUKATLIK  MESLEĞİNE ADIM ATTILAR

AVUKATLIK  MESLEĞİNE ADIM ATTILAR

Staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar İsa Özen, Onur Soyer, Abdil Utku Geçmen, Ahmet Bayram ve Fatma Tekin, meslek yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldılar.

Adana Baro Başkanlık makamında yapılan törene; Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Erkan Çetin, Av. Neval Yurtdaş, Av. İlker Güzel ve aileler katıldı.

Staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlara ruhsatnameleri, Baro Başkanı Av. Gökayaz ile birlikte yanlarında staj yaptıkları avukatlar; Av. Hülya Ceyla Seçer, Av.Oğuz Seçer, Av. Banu Birbiçer, Av. Çiğem Anteplioğlu Çin ve Av. Sedat Birbiçer tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Av. Gökayaz, avukatlık gibi onurlu bir mesleğin temsilcisi olmaya hak kazanan meslektaşlarını tebrik etti. Av. Gökayaz, ruhsat alan meslektaşlarının bugünden itibaren sadece kendilerini değil ülkede hak savunuculuğu yapan tüm avukatları temsil edeceklerini söyledi. Av. Gökayaz, zor ve meşakkatli bu yolda evlatları için maddi ve manevi fedakarlıklarını esirgemeyen aileleri, bilgi ve deneyimlerini meslektaşlarına aktaran büro avukatlarına da ayrıca teşekkür etti.

(vş)
 
 

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: AVUKATLIK  MESLEĞİNE ATTILAR