ATDSK´dan Milli Takıma Sporcu

ATDSK´dan Milli Takıma Sporcu

. Senyör milli takımlarına her yıl oyuncu veren ATDSK´dan 3 tenisçi, bu yıl milli takımlara girerek, başarılarını sürdürdüler.

Türkiye Tenis Federasyonu´nun İstanbul´da Optimum Tenis Akademisi´nde yapılan Senyör Milli Takım Belirleme müsabakaları sonunda 50+´da İncihan Yengüner ve 55+´da Tülay Sanrı milli takıma girdiler. ATDSK´dan Mehmet Ali Konuralp da, Süper Senyör Milli Takım Belirleme müsabakalarında 70+´da milli takıma giren tenisçi oldu. ATDSK´lı sporcular Florida´da düzenlenen Senyörler Dünya Takımlar Şampiyonası´nda ülkemizi temsil ettiler. Müsabakalarda çekişmeli geçen maçlar yapan milli raketlerimiz, diğer ülkelerden gelen rakiplerine Türkiye´den götürdükleri çeşitli hediyeleri vererek, ülkemizi tanıttılar, turizm elçiliği görevini de yerine getirdiler.

     Tenis milli takımına giren Yengüner, Sanrı ve Konuralp´i kutlayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, sporcularının ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Alt yapıya önem vererek, Türkiye´ye yeni şampiyon sporcular kazandırmak için çalıştıklarını vurgulayan Keskin, ?Performans sporcularımızın yanı sıra veteran grubunda raket sallayan senyörlerimizin başarılarından da büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Senyörler Dünya Takımlar Şampiyonası´nda ülkemizi başarıyla temsil eden tenisçilerimize, gelecek spor yaşantılarında başarılar diliyoruz. Her yaş grubundan sporcusu bulunan ATDSK, elde ettiği başarıyla Türkiye´nin 1 numaralı kulübü olduğunu göstermektedir. Bundan sonraki çalışmalarımızda amacımız ve hedefimiz, altyapıdan yetiştirdiğimiz, ancak, 12-14 yaşından sonra Adana dışındaki başka kulüplere giden başarılı tenisçilerimizin kentimizde kalmalarını sağlamaktır? dedi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: ATDSK Milli Takıma Sporcu