ASKİ, Kalite Yönetim Belgesini Yeniledi

ASKİ, Kalite Yönetim Belgesini Yeniledi

Kente yaptığı başarılı yatırımlarla altyapı sorunlarını çözen Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Kalite Yönetim Sistemi Belgesini yeniledi.

/resimler/2016-3/10/1003553823659.jpgHizmetlerini insan ve çevre sağlığını ön planda tutan bir yaklaşımla, kaliteden taviz vermeden gerçekleştiren ASKİ, önceden sahip olduğu TS-EN-ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin sürekliliğinin sağlanması ve yapılan çalışmaların yerinde incelenmesi için TSE Adana Bölge Müdürlüğü Uzmanlarını Genel Müdürlük binasında ağırladı. ASKİ, tüm birimlerde yapılan belge yenileme tetkiki neticesinde Kalite Yönetim Belgesini yenilemiş oldu.

Kalite denetçilerinden tam not alan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi´nin; içme suyunun arıtılması, dağıtılması, su havzalarının korunması ile kanalizasyon ve yağmur suyunun toplanması, arıtılması, alıcı ortama deşarjı konularındaki başarısı bir kez daha tescillendi.

Kalitenin bir ekip işi olduğunu ifade eden ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar ise, günden güne çıtayı yükselteceklerini ifade etti. Pekar, Kalite Yönetim Sistemi ilgili yönetmelik ve mevzuatlar çerçevesinde, sürekli gelişme ve iyileştirmeyi sağlamanın temel kalite politikaları olduğunu da sözlerine ekledi./resimler/2016-3/10/1005188200237.jpg


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ