ASKİ Genel Müdürü muhtarlarla buluştu

ASKİ Genel Müdürü muhtarlarla buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, Seyhan ve Yüreğir´e bağlı mahallelerin muhtarlarıyla Ulus Parkı´nda bir araya gelerek istişarede bulundu.

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Ulus Parkı´nda Seyhan İlçesi´ne bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Oprukçu, 17 mahalle muhtarının sorularını ve taleplerini dinledi.

Ulus Parkı´nda gerçekleştirilen toplantıya Yüreğir İlçesi´ne bağlı Anadolu, Havutlu, Yunusoğlu Hürriyet ve Haydaroğlu Mahalleleri ile Seyhan İlçesi´ne bağlı Küçük Dikili, Alidede, Ahmet Remzi Yüreğir, Tepebağ, Yenibey, Akkapı, Ulucami, Hurmalı, Şehit Duran, Karasoku, Mekan, Mestanzade ve Mirza Çelebi Mahallelerinin muhtarları katıldı.

OPRUKÇU: ´´MUHTARLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK VERİMLİLİĞİMİZİ ARTIRIYOR´´

Muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunmanın önemini vurgulayan Hüseyin OPRUKÇU, böyle toplantıların verimliliği ve hizmet kalitesini artırdığını ifade etti. ´´Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve mahallelerimizin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz´´ diyen OPRUKÇU, muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarının çözümüne açık olduklarının altını çizdi.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ