ASKF´den,Veteran Masa Tenisçilerine Destek

ASKF´den,Veteran Masa Tenisçilerine Destek

6. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü-Masa Tenisi İl Temsilciliği ve Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü tarafından, Çukurova Üniversitesi´nin katkısı ile 17-18 Mart 2018 tarihlerinde Ç.Ü. SAKIP SABANCI SPOR ve SE

Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Türemiş, ASKF Başkanı Ahmet Bozan´ı makamında ziyaret ederek turnuva hakkında bilgi vererek, destek istediler.

Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının yıllardır büyük ilgi gördüğünü belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dt. Ahmet Bozan, ?Adana´nın tanıtımına büyük katkı koyan ve 1000´e yakın katılımcının kentimize maddi-manevi katkı koyması oldukça önemlidir. Spor sevdalısı eski milletvekilimiz Kemal Sağ´ın liderliğinde yapılan uluslar arası bu turnuvaya bizler ASKF olarak gerekli desteği vermeye hazırız. Adana´nın tanıtımı için gerekli olan böyle önemli organizasyonların her zaman destekçisi olacağız. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye´nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, ?Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvamızı bu yıl 17-18 Mart 2018 tarihlerinde yine sizlerin katılım ve desteğiyle yapacağız. Turnuvamız sırasında güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşayacağımızı düşünüyor, turnuvamızda tekrar buluşmayı ümit ediyoruz. Tüm Veteran Masa Tenisi Severleri turnuvamıza davet ediyor, katılacak arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.? diye konuştu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ