AOSB´DE GÖREV DEĞİŞİMİ

AOSB´DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü´ne Ersin Akpınar atandı.

AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Bölge Müdürlüğü görevinden ayrılan Mustafa Keskin ve Bölge Müdürlüğü´ne atanan Ersin Akpınar ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş´ı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü makamlarında ziyaret etti.

Başkan Bekir Sütcü, Vali Demirtaş´ı ziyaretinde, AOSB Bölge Müdürü olarak önemli çalışmalar gerçekleştiren Mustafa Keskin´in kendi isteği ile görevinden ayrıldığını, Bölge Müdürlüğü´ne yönetim kurulu kararı ile Ersin Akpınar´ın atandığını belirtti.

Vali Demirtaş ise Bölge Müdürlüğü görevinden ayrılan Mustafa Keskin´e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni Bölge Müdürü Ersin Akpınar´a da başarı dileklerini iletti. 

Bölge Müdürü Ersin Akpınar ise, Dokuz Eylül Üniversitesi´nde Maliye ve Ankara Üniversitesi´nde Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri eğitimi aldığını, son olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı´nda müfettiş olarak görev yaptığını ifade etti.

Başkan Bekir Sütcü ile Mustafa Keskin ve yeni Bölge Müdürü Ersin Akpınar, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü de makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler.

------------

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: AOSB GÖREV DEĞİŞİMİ